Wat is een Boost?

The best next version of yourself that your vibration can handle !!

Een Boost is een sessie waarbij je uitgenodigd wordt in een ruimte van energie. Deze ruimte is afgeschermd en veilig en heeft als algemeen doel: bewustzijnsverhoging. 

In deze ruimte laat je automatisch patronen, overtuigingen en paradigma´s los die je niet meer dienen. Het is nu de tijd om deze los te laten en aan de volgende stap van onze menselijke evolutie te beginnen. We zijn al uitgerust in onze blueprint met alles wat we hiervoor nodig hebben. Het is een kwestie van herinneren en activeren. Zo wordt ook je zelfhelende vermogen geactiveerd en gestimuleerd. Iedereen in de Boost is en blijft in zijn eigen kracht en in zijn eigen verantwoordelijkheid. De energie doet zijn werk en je hebt je eigen link met de bron voor de activatie. Dit is een nieuwe manier van werken die past bij deze tijd waarin we de afhankelijkheid naar anderen langzaamaan loslaten en in onze eigen kracht komen te staan. Je werkt aan energetische, fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades.

Wat levert regelmatig Boosten je op?

Het proces van contact maken met je eigen bron, is een geweldig mooi proces.  

Dit proces loopt voor ieder mens anders aangezien we allemaal onze eigen unieke blueprint hebben gekregen. 

Het is een enorm verschil vanuit welk gezichtspunt je naar de wereld kijkt en problemen oplost. Benader je het probleem vanuit je persoonlijkheid en je overtuigingen en trauma´s of benader je de wereld vanuit je kracht. Vanuit je kracht kom je met oplossingen die je vanuit je trauma´s niet eens kunt bedenken. Je krijgt een verbinding met jezelf vanuit deze kracht, deze bron. De verschillende lichamen, zoals je mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichamen gaan weer met elkaar samenwerken en een eenheid vormen. Zodra je dit innerlijke conflict tussen je lichamen kunt loslaten gaat er een wereld voor je open. Je ervaart meer rust, liefde en harmonie. Het is makkelijker om vanuit je bron te weten wat je wilt en je grenzen aan te geven. Je gaat een Flow ervaren, dat je leven geen strubbeling is maar dat het lijkt alsof het vanzelf gaat. Dat er precies naar je toe komt wat je nodig hebt.  

Manifesteren is dan niet iets in de toekomst wat je wilt doen maar instant. Het gebeurt op het moment. Wij mensen zijn zulke krachtige wezens met een grote creatiekracht. We hebben hier nog maar een stukje van ontdekt. In ons evolutieproces is de tijd aangekomen om ons weer bewust te worden van de bron en onze krachten. Het is vooral weer herinneren wie we zijn. Veel mensen ervaren deze behoefte ook. Die hebben een verlangen om in hun kracht te staan, zijn klaar met die eindeloze patronen waar ze in terecht komen en voelen heel duidelijk dat ze dit niet meer willen. Ze lopen vast in hun ontwikkeling en verlangen naar vrijheid. Vrijheid in jezelf is dat je los komt van alle patronen in jou, wat opgelegd is in jouw menselijke leven, en weer terug keren naar de liefde die jij werkelijk bent. Vanuit deze bron wordt je gehoord en gezien als mens en zijn jouw triggers verdwenen. 

Kun je je voorstellen hoe jouw leven eruit zal zien als je niet meer reageert vanuit een trigger? Bijvoorbeeld boosheid of verdriet als reactie op iets, welk trauma echter ontstaan is als kind. Je wilt niet meer reageren vanuit dat verdrietige kind maar liever als volwassene vanuit liefde , compassie en begrip. 

Dit is een lijst van zaken die vaak opgelost worden:

Niet goed genoeg zijn, niet waardevol genoeg, je over verantwoordelijk voelen, gevoelig voor manipulatie, verantwoordelijk voelen voor andermans emoties, belangrijk wat anderen van je vinden, je geleefd voelen, gevoel dat je niet je eigen keuzen kunt maken, geen verbinding voelen met anderen en jezelf, de weg kwijt zijn, gemis van zingeving, is dit het nu, dromen niet waarmaken, emoties zoals boosheid/verdriet/eenzaamheid, je niet gezien en gehoord voelen, verplichtingen......etc.....

Wat daarvoor in de plaats komt is:

Verbinding met jezelf en anderen, liefde voelen, compassie voelen, mensen helpen vanuit jezelf i.p.v. uit een verplichting, rust, geluk, manifesteren, creëren, dromen waarmaken, mogelijkheden zien, goed slapen, gezond zijn, genoeg energie hebben, het juiste voedsel eten wat jouw lichaam nodig heeft, je kunt vergeven, je voelt dankbaarheid.......ect.....

Het lijkt soms of dit geluk heel erg ver weg ligt. Dat je denkt dat dit spinnenweb waar jij je in bevindt erg aan je blijft plakken. Wat ik nu zie is dat deze tijd en de komende tijd per uitstek goed is om oude zaken los te laten. Gewoon omdat dit de volgende stap in ons evolutieproces is. Dat maakt dat opruimen erg snel gaat. Waar je vroeger bij wijze van spreken 10 jaar moest mediteren om een patroon te doorbreken mag het nu zomaar weg. Ik heb mensen binnen een redelijk kort tijdsbestek ongelofelijk zien transformeren in een veel gelukkigere versie van zichzelf. Heel erg gaaf!

Hoe werkt een Boost?

De Boost wordt 1x per week aangeboden om 22.00 op de donderdag. Meestal hoef je op dat tijdstip niet zoveel meer. Je kunt alvast in bed gaan liggen en zelfs in slaap vallen. Bewust of onbewust, de energie doet zijn werk! Op deze manier hoeft de Boost geen extra tijd op te slokken in ons vaak drukke programma. Ideaal toch?

Een sessie vindt plaats op afstand en duurt 30 minuten. Er is geen internet of telefoon verbinding nodig. Op de site ga je naar: Een Boost boeken. Hier kun je een Boost in de winkelwagen doen. Zet bij je bestelling de datum wanneer je mee wilt doen met de Boost. Ga in rust en vermijd afleiding. Dit is het enige wat je bewust hoeft te doen. Er wordt voor gezorgd dat je bij mij in de energetische ruimte binnen gelaten wordt en het transformatie proces gebeurt dan automatisch. 

Mijn advies is om elke week een Boost te doen. Het is net als sporten en in die zin heb ik ook bewust gekozen om de prijs ongeveer gelijk te maken aan een sportabonnement i.p.v. de prijzen van een energetische behandeling. Dit doet niks af aan de kwaliteit van de Boost! Wil je een Boost abonnement? Vul dan het contactformulier in. Voor 4x een Boost betaal je dan € 80,- i.p.v. € 100,- Bij regelmatig sporten train je jouw spieren zodat ze steeds beter leren hoe ze een beweging goed uit kunnen voeren. Dit geldt ook met loslaten van zaken in het energetische systeem. Je traint jouw systeem om los te laten en dit zal in het proces dan ook steeds makkelijker en sneller gebeuren.


Testimonial.

Jacinta Schonewille 

Schonewille advies en coaching 

Vanaf mijn dertigste ben ik met spiritualiteit bezig. Ik vind het interessant en het is een ontdekkingstocht over wat spiritualiteit voor mij betekent. Ik ben redelijk aards, ben opgegroeid in Drenthe (doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg) en opgegroeid met de kerk (elke week naar de kerk, tot mijn 16e). Geloof en engelen hadden voor mij een negatieve klank omdat ik het combineerde met het instituut kerk. Waar ik qua thema op aansloeg was energie en dat je energie kan sturen, zowel in gedachten als in acties. Heerlijk, ik kreeg mijn zelfsturing terug. Maar ja, ook ik werd getriggerd door van alles. Mijn kinderen, mijn ouders, een verslaafde ex-partner. Ik weet heel goed dat het over mij ging en gaat. Dat was hard werken. Dacht ik. In maart 2021 kreeg ik Corona, niet zo gek want ik zat vol stress en ik was een mooi slachtoffer voor een virus. Ik heb het ervaren als een bijzonder ziekteproces in de zin dat mijn waarnemingen anders waren, ik voelde nog sterker dan anders, ik rook heel sterk en ging gevoelsmatig door een heling en transformatie heen, alle shit werd opgeruimd. Daarna ben ik met Roos aan de slag gegaan, elke week mijn triggers onderzoeken en er energiewerk op laten plaatsvinden. Samen. Onderzoeken en zorgen dat mijn taak als lichtwerker gedaan kan worden. Ik ben een helper en dat doe ik ook in mijn werk, en breng daarmee verlichting door het aanbrengen van verbindingen en eenvoud, terug naar de basis. Dat doe ik als expert op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Ziekte als thema ken ik maar al te goed! Inmiddels weet ik dat ik dit niet alleen doe, ik maak verbinding met mijn persoonlijke begeleiders, de engelen. Het is toch mijn persoonlijke geloof geworden. Zij helpen mij en ik vraag hen om hulp. Wij zijn mensen en houden van verbinding met anderen, wij groeien door liefde, of in zakelijke termen te spreken elkaar te waarderen en te motiveren. Ik kan iedereen die met deze missie aan de slag is of wil, Roos van harte aanbevelen. Zij is zacht, duidelijk en heeft humor. Oh ja en het gaat redelijk eenvoudig!


Testimonial.

Dankzij de behandelingen van Roos ben ik steeds meer in contact met mezelf, meer bewust van wie ik ben en wat ik kan.

Na een behandelingen breng ik vaak tijd in de natuur door en merk in de dagen erna dat de veranderingen gebeuren in de gebieden waar het nodig is. 

Er worden blokkades opgeruimd zodat het lijntje met mijn ‘hogere zelf’ steeds sterker wordt. 

De behandelingen zijn zuiverend. Het is een kwestie van opruimen door het los maken van negatieve emoties en gedachtepatronen, bewuste en onderbewuste (verleden, heden en toekomst) zodat ik ze los kan laten. 

Roos is een zeer begaafde en ervaren healer. Ze 'ziet' als het ware waar de angel zit en geeft de juiste begeleiding om er iets aan te doen.

💕N ´You were made to be a blessing'  Natascha Kieft


Testimonial.

Ik ken Roos alweer een paar jaar en in die tijd heb ik haar kunnen volgen op haar zoektocht naar ‘van ziek naar beter worden’. Ik was zo onder de indruk van de resultaten die ze behaalde en de methoden die ze daarvoor gebruikte dat ik besloot om af en toe ook ergens voor bij haar aan te kloppen.

Als yogadocent en ademcoach ben ik bekend met energetisch werk waardoor ik veel van wat Roos deed kon plaatsen. Soms had ik Roos nodig om ergens uit te komen waar ik een blinde vlek op had. Soms heb je dat, dat je voelt dat je ergens mee loopt waarbij je ook nog eens het gevoel hebt dat het eigenlijk niet ‘jouw bagage’ is. Tijdens een sessie ervoer ik soms wel en soms niets. Maar tijdens de nabespreking voelde ik juist wel dat er een verandering plaatsvond.

De sessies van Roos hebben mij meer ruimte gegeven. Alsof er werkelijk een last van mijn schouders viel. In elke sessie was er weer een subtiel laagje van die bagage eraf. Minder piekeren, meer vertrouwen in mijn eigen pad waren het resultaat. Maar ook bij mijn kinderen heb ik af en toe Roos’ hulp ingeschakeld met betrekking tot oorpijn, fysieke spanning of het laten verdwijnen van een wratje. Heel bijzonder!

Margot van Essen

Yoga- en ademcoach

www.krachtige-eenvoud.nl