Een Boost boeken

Testimonials


Jacinta Schonewille 

Schonewille advies en coaching 

Vanaf mijn dertigste ben ik met spiritualiteit bezig. Ik vind het interessant en het is een ontdekkingstocht over wat spiritualiteit voor mij betekent. Ik ben redelijk aards, ben opgegroeid in Drenthe (doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg) en opgegroeid met de kerk (elke week naar de kerk, tot mijn 16e). Geloof en engelen hadden voor mij een negatieve klank omdat ik het combineerde met het instituut kerk. Waar ik qua thema op aansloeg was energie en dat je energie kan sturen, zowel in gedachten als in acties. Heerlijk, ik kreeg mijn zelfsturing terug. Maar ja, ook ik werd getriggerd door van alles. Mijn kinderen, mijn ouders, een verslaafde ex-partner. Ik weet heel goed dat het over mij ging en gaat. Dat was hard werken. Dacht ik. In maart 2021 kreeg ik Corona, niet zo gek want ik zat vol stress en ik was een mooi slachtoffer voor een virus. Ik heb het ervaren als een bijzonder ziekteproces in de zin dat mijn waarnemingen anders waren, ik voelde nog sterker dan anders, ik rook heel sterk en ging gevoelsmatig door een heling en transformatie heen, alle shit werd opgeruimd. Daarna ben ik met Roos aan de slag gegaan, elke week mijn triggers onderzoeken en er energiewerk op laten plaatsvinden. Samen. Onderzoeken en zorgen dat mijn taak als lichtwerker gedaan kan worden. Ik ben een helper en dat doe ik ook in mijn werk, en breng daarmee verlichting door het aanbrengen van verbindingen en eenvoud, terug naar de basis. Dat doe ik als expert op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Ziekte als thema ken ik maar al te goed! Inmiddels weet ik dat ik dit niet alleen doe, ik maak verbinding met mijn persoonlijke begeleiders, de engelen. Het is toch mijn persoonlijke geloof geworden. Zij helpen mij en ik vraag hen om hulp. Wij zijn mensen en houden van verbinding met anderen, wij groeien door liefde, of in zakelijke termen te spreken elkaar te waarderen en te motiveren. Ik kan iedereen die met deze missie aan de slag is of wil, Roos van harte aanbevelen. Zij is zacht, duidelijk en heeft humor. Oh ja en het gaat redelijk eenvoudig!


Dankzij de behandelingen van Roos ben ik steeds meer in contact met mezelf, meer bewust van wie ik ben en wat ik kan.

Na een behandelingen breng ik vaak tijd in de natuur door en merk in de dagen erna dat de veranderingen gebeuren in de gebieden waar het nodig is. 

Er worden blokkades opgeruimd zodat het lijntje met mijn ‘hogere zelf’ steeds sterker wordt. 

De behandelingen zijn zuiverend. Het is een kwestie van opruimen door het los maken van negatieve emoties en gedachtepatronen, bewuste en onderbewuste (verleden, heden en toekomst) zodat ik ze los kan laten. 

Roos is een zeer begaafde en ervaren healer. Ze 'ziet' als het ware waar de angel zit en geeft de juiste begeleiding om er iets aan te doen.

đź’•N ´You were made to be a blessing'  Natascha Kieft


Margot van Essen, Yoga- en ademcoach

www.krachtige-eenvoud.nl

Ik ken Roos alweer een paar jaar en in die tijd heb ik haar kunnen volgen op haar zoektocht naar ‘van ziek naar beter worden’. Ik was zo onder de indruk van de resultaten die ze behaalde en de methoden die ze daarvoor gebruikte dat ik besloot om af en toe ook ergens voor bij haar aan te kloppen.

Als yogadocent en ademcoach ben ik bekend met energetisch werk waardoor ik veel van wat Roos deed kon plaatsen. Soms had ik Roos nodig om ergens uit te komen waar ik een blinde vlek op had. Soms heb je dat, dat je voelt dat je ergens mee loopt waarbij je ook nog eens het gevoel hebt dat het eigenlijk niet ‘jouw bagage’ is. Tijdens een sessie ervoer ik soms wel en soms niets. Maar tijdens de nabespreking voelde ik juist wel dat er een verandering plaatsvond.

De sessies van Roos hebben mij meer ruimte gegeven. Alsof er werkelijk een last van mijn schouders viel. In elke sessie was er weer een subtiel laagje van die bagage eraf. Minder piekeren, meer vertrouwen in mijn eigen pad waren het resultaat. Maar ook bij mijn kinderen heb ik af en toe Roos’ hulp ingeschakeld met betrekking tot oorpijn, fysieke spanning of het laten verdwijnen van een wratje. Heel bijzonder!